Skip to main content

Beoordelingen van onze klanten

Referenties

Ik gebruik het HYLA lucht- en reinigingssysteem voor mijn kabinet en in mijn privé appartement. De HYLA is heel doeltreffend wanneer ik bij kleine operaties snel en vooral hygiënisch de lucht en bepaalde oppervlakken moet schoonmaken. Bijkomend voordeel: door etherische oliën toe te voegen aan het toestel heeft de lucht een aangename geur - wat vooral geapprecieerd wordt door mijn patiënten en werknemers. De HYLA draagt bij aan een gezonde atmosfeer, een merkbaar betere en schonere lucht zonder al dat fijn stof. Maar ook als gepassioneerd paardrijder ben ik zeer enthousiast over mijn HYLA. Ik onderhoud mijn paarden met de HYLA borstel, de roskam en de paardenkam. Hun huid, manen en staart blinken als nooit tevoren en mijn paarden houden zelfs van deze manier van schoonmaken. Daarom beveel ik HYLA bij al mijn klanten aan, want HYLA zou deel moeten uitmaken van elk gezin dat met gezondheid bezig is.

Dr. Johannes Wagner

De gezondheidstoestand van Fabienne is sedert enige tijd uitstekend en ze heeft geen infecties meer gehad sinds het gebruik van onze HYLA. (Fabienne is een jong meisje van 14 jaar die aan mucoviscidose lijdt. Haar moeder plaatst 4 à 5 keer per dag de HYLA in haar kamer omdat deze helpt haar ademhaling aanzienlijk te verbeteren).

Dr. Sigrid Flade (auteur van het boek "Allergien natürlich behandeln" - "Allergieën natuurlijk behandelen", GU-Verlag)

"Een nog betere methode is het HYLA natuurlijk filtersysteem, dat ik ook kan aanbevelen als stofzuiger. Het kan niet alleen gebruikt worden als reinigingssysteem, maar ook om huisstofmijten te verwijderen uit matrassen en lakens."

Sinds wij de HYLA gebruiken als zuiveringssysteem en ook als reinigingssysteem, is ons huis merkwaardig properder geworden. Wij zijn zeer tevreden over dit toestel.

De aankoop van onze HYLA was een zeer goede zaak! Sinds mijn bazinnetje HYLA gebruikt, heeft ze veel meer tijd voor mij. Mijn baasje, die aan astma lijdt en dus nooit behoorlijk heeft kunnen slapen, voelt zich nu veel beter en heeft terug rustige nachten.

Ledere dag dat we vuil in het water vaststellen, zien we hoe efficiënt HYLA wel werkt. We zijn absoluut tevreden.