Skip to main content

КОМЕНТАРИ ОД НАШИ КЛИЕНТИ

Референца

Јас го користам системот HYLA за пточистување на воздухот и просториите во операционата сала, како и во мојот дом. Системот HYLA се покажа како исклучителен, особено во мојата операциона сала - каде брзо и хигиенско чистење на воздухот и сите површини се од клучно значење. Со додавање на етерични масла, воздухот апсорбира пријатен мирис - што е високо ценет кај моите пациенти и работодавачите. HYLA значително придонесува за пријатната и, пред сè, здравата атмосфера - воздухот е значително подобар и почист, а помалку прашина. (...) Исто така, како страстен јавач, јас сум воодушевен од системот HYLA - многу години се грижев за моите тркачки коњи со помош на HYLA коњски четки и HYLA чешел за коњи. Крзното, длаката и опашката на моите коњи сјаат како никогаш порано, додека моите коњи уживаат во чистењето со HYLA. Поради ова, го препорачувам системот HYLA на сите свои пациенти како нешто што дефинитивно треба да биде дел од секое здравствено ориентирано домаќинство.

Сегашната здравствена состојба на Фабиан е одлична и без никакви инфекции за подолг временски период. (Фабијана е 14-годишна девојка која боледува од цистична фиброза. Нејзината мајка го вклучува ХИЛА во нејзината соба 4-5 пати на ден, бидејќи тоа многу ја олеснува да дише.)

Dr.med.Sigrid Flade (Автор на книгата Allergien natürlich behandeln- Третирај ги алергиите природно

Уште подобар метод е HYLA системот за природна филтрација - кој исто така може да се препорача за усисавање. Може да се користи не само за простории за чистење, туку и за елиминирање на грините од душекот и постелнината. 

Со користењето на HYLA системот за миење и чистење на воздухот и просторијата, нашиот дом стана значително почист. Многу сме задоволни од апаратот.

Одлуката за купување на системот HYLA беше одлична! Од кога мојата драга користи HYLA, има многу повеќе време за мене. Мојот сопственик, кој страда од астма и затоа никогаш не спие добро, сега се чувствува одлично

Секој ден кога ја гледаме нечистотијата во водата, ние разбираме колку е ефективна HYLA. Ние сме многу задоволни.