Skip to main content

ЗОШТО HYLA ?

HYLA – За башата благосостојба и здравје

Како еден од најдобрите системи, HYLA е најприродниот и најпознат систем за чистење воздух и простор низ светот - за вашето добро и здравје.

Новиот HYLA EST систем го елиминира правот, гасовите, алергените и грините за време на вообичаеното чистење. Во исто време, HYLA EST го прочистува воздухот во просторијата со помош на филтрација на водата. На овој начин, не само што ги спречува непријатните мириси да се вакуумираат, туку исто така обезбедува свежина во вашиот дом при секојдневно чистење. Прашината и правот веќе не се акумулираат во кесите или контејнерите на апаратот, туку остануваат во вода, а потоа директно се испуштаат заедно со водата. За време на овој процес на чистење, штетните материи од воздухот се задушени, додека истиот воздух го остава нашиот систем чист до 99,9%.Ова значи дека можете да заштедите на трошоците бидејќи нашиот систем HYLA EST не бара никакви филтри . Значи, овој вид на чистење ви нуди и еколошки и економски придобивки со спречување на непотребни загуби кои влијаат врз нашата животна средина, како и трошоците за производство и отстранување на отпадот. Бидејќи нема филтри или кеси што може да се полнат со прашина, системот HYLA EST постојано функционира со целосно усисување. Ова значи дека системот HYLA EST со својот 730W постигнува усисување ефект еднаков на оној што другите правосмукалки достигнаа од 2000W и исклучиво со празни торби. Во режимот за миење на воздухот,на HYLA EST системот му се потребни само 200W. Ќе забележите разлика за само две недели: до 80% помалку прашина во вашиот дом и значително пониски трошоци за електрична енергија. И уште поважно, ќе се чувствувате поудобно од кога и да било во вашиот чист дом.