Skip to main content

HYLA EST дополнителна опрема

РАЧНА ЕЛЕКТРИЧНА ЧЕТКА

РАЧНА ТУРБО ЧЕТКА

ЦЕВКА ЗА РАСПРСКУВАЊЕ

ЧЕТКА ЗА РАДИАТОРИ

СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ ПРОЗОРИ

Window washer complete with hose, multi-purpose cleanser and micro-fiber cloth

ЧЕТКА ЗА ПРАШИНА

ВЛAЖНA TКАЕНИНА НА МЛАЗНИЦАТА

ЧЕТКА ЗА КОЊИ

ВАКУМ ЌЕСИ

ВАКУМ ЌЕСИ СО ПАТЕНТ

ДРЖАЧ ЗА ЅИД

HYLA Fragrance Set LPLE

HYLA Fragrances Set LPLE (4 x 90 ml) Lavender | Pine | Lemon | Eucalyptus

HYLA Fragrances Set VEEM

HYLA Fragrances Set VEEM (4 x 90 ml) Vanilla-Strawberry | Everest | Exotic | Menthe

NATURAL BALSAMIC ESSENCES

Natural etheric oils (lavender, eucalyptus, lemon) will freshen up the air in your rooms. Add 5-10 drops to the water in the HYLA water pan and experience the freshness in your home.

 

 

HYLA DESINFECTANT

The HYLA Air Disinfectant (500 ml) has been especially designed for the HYLA Air and Room Cleaning System. Add it to the water in the HYLA Water Pan to filter, clean and disinfect the air from germs, bacteria and mildew!

LUXURY BOX

Luxury Box with etheric oil and soap. For details please contact your local representative.

CARPET CLEAN

Carpet Clean stain remover is an additional aid for cleaning your carpets and upholstery.

HYLA AERA ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ

HYLA AERA освежувач на воздух е единствен прочистувач на воздух кој користи вода како филтер. Нечистотијата и алергерите остануваат во водата. HYLA AERA користи центрифугален принцип за миење на вшмуканиот воздух. За да му дадете природен белег на вашиот дом, додадете неколку капки мирис HYLA во водата од садот за филтер за вода. За возврат ќе добиете чист и свеж воздух во вашата соба.

HYLA EST NIMBUS ОПРЕМА ЗА ПЕРЕЊЕ

Системот NIMBUS е составен дел на системот за чистење HYLA EST и е наменет за:

 • Перење мазни подови (керамички подови, поплочени подови, линолеум и слично),
 • Перење речиси сите видови на теписи,
 • Перење тапацир и седишта за автомобили,
 • Дополнителни функции прскање со вода.

Технички податоци:

 • Капацитет на резервоарот за вода: 3,5 л
 • Едно полнење на вода во садот е доволно за:
  - 15 м2 до 20 м2 мазни подови
  - 3 м2 до 8 м2 тепих
 • Додајте 20 ml до 40 ml (2 до 4 полни џебови) од оригиналните HYLA средства за чистење. 

 

 

HYLA EST VENTUS ELECTRO BRUSH SET

 1. Electric brush
 2. Flexible electric hose EST with remote control
 3. Hard electro tube EST (2 pcs.)