Skip to main content

HYLA refined with CRYSTALLIZED™ – Swarovski Elements.

Swarovski серија

Вештината на Даниел Сваровски во мелење кристали не инспирирала во HYLA да создаде посебна серија на Сваровски на нашиот систем за чистење на воздухот и просторијата и за чистење на воздухот. Ние ја делиме истата страст за иновациите и дизајнот што компанијата Сваровски ги карактеризира уште од 1895 година, што ја прави една од водечките брендови на накит и модни додатоци. И токму тоа сакам да го изразам во мојот HYLA од страна на нашата серија Сваровски: страст за технологија и иновации во комбинација со здравјето и убавината.