Skip to main content

HYLA Добротворна организација

HYLA Добротворна организација

Сподели го успехот и помогни на другите

HYLA насекаде ужива голема репутација, особено кај нашите клиенти. Партнерството со нив е централен дел од нашата самосвест. Исто така, ова е причината за нашиот успех низ целиот свет. Сакаме да го споделиме овој успех со луѓе кои имаат помалку привилегиран живот - затоа ја основавме хуманитарната организација HYLA. Благотворната организација HYLA ќе биде поддржана само од партнери за внатрешна продажба. Целата помош е за децата на кои им треба, темелите како што се Табалуга, Светската визија и многу други познати фондации, како и засолништа за жени.