Skip to main content

Plus X награда

Plus X награда

 

Наградата Плус X е признание за иновативни технологии, производи за спорт и живот, а во 2016 година е 13-та година која им оддава признание на производителите за нивниот придонес кон општеството. Еднаш, Алберт Ајнштајн рече: "Јас сум заинтересиран за иднината повеќе од минатото, бидејќи имам намера да живеам таму. Имајќи го ова на ум, Plus X ги препознава иновативните производи кои се одржливи во иднина и имаат барем еден фактор "Plus X" (додадена вредност на производот).

 

Постигнат напредок претставува директна корист за потрошувачот. Ова се всушност иновации кои го олеснуваат животот, го прават производот поедноставен за корисниците и го подигнува нивото на свеста за животната средина, токму тоа е карактеристиките на Pus X Award. За потрошувачите, ова признание е вистинската препорака за купување. Плус X наградата им помага на потрошувачите да донесуваат одлуки за купување, посочувајќи ги брзо и едноставно со вистински иновативни и квалитетни производи како HYLA.

орди сме на фактот дека сме добитници на 4 награди и сме меѓу најдобрите компании во светот.