Skip to main content

КАРИЕРА ВО HYLA

Kako до HYLA претставник

Стани HYLA претставник (хонорарно или со полно работно време) - со HYLA ќе бидете во можност да дефинирате своја професионална иднина. По кратко времетраење на стручното усовршување и обуки, можете самостојно да одлучите дали сакате да се придружите на нашата екипа како дилер, дистрибутер или дури и како HYLA увозник.

Обратете се и информирајте се за сите можности на нашата понатамошна соработка.

Можеме ли да Ве очекуваме како член на нашето HYLA семејство ?!

Вилфрид Мецгер

Претседателот

HYLA International GmbH & Co. KG