Skip to main content

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО HYLA


ДИШЕТЕ ДЛАБОКО

HYLA – систем за чистење и перење на воздухот и проосторот врзува нечистотија и прашина со вода Свежиот воздух помага на Вашето здравје и придонесува за вашата благосостојба Системот е наменет за повеќенаменска употрба : прочитување на воздухот, усисување,длабинско чистење на теписи и мебел, дезинфекција и влажно чистење.

 

Овде можете да дознаете како функционира