Zum Hauptinhalt springen
JEZICI:

HYLA OSNOVNA JEDINICA

MOTOR

Čista snaga i izvanredan dizajn kombinovani su u ovom modulu. Iskusite koliku snagu HYLA razvija sa maksimalnom potrošnjom energije od 730 W. Uporedite to sami: s usisnim kapacitetom od 2,5 m³ / min, HYLA vodi trku i na bazi ekološkog gledišta.

POSUDA ZA VODU

Voda veže prljavštinu i zadržava je. Kao rezultat, mokra prašina ne može leteti. HYLA ne koristi nikave dodatne filtere.Ništa ne ometa protok vazduha koji prolazi kroz HYLA-u. Kako svi filteri imaju pore,kroz njih ne izlazi samo vazduh već i sitna prašina. Već nakon nekoliko sekundi rada pore na filterima se zatvore i performanse usisavanja brzo padaju - uzaludan gubitak energije! Zbog toga HYLA sa potrošnjom energije od svega 730 W - zahvaljujući vodi koju isključivo koristi za filtraciju prašine uvijek ima isti protok vazduha.

 

KOLICA

Istini za volju, ne možete razgovarati sa svojom HYLA-om. Ipak, verno će vas pratiti na svakom vašem koraku, a nećete je čak ni primetiti! Integrisana zaštitna gumena ivica poštedeće vaš nameštaj i zidove. Osam točkova će vam omgućiti da vas vaša HYLA bez problema prati čak i preko prepreka. Možete se osloniti na to. Kad god se okrenete, vaša HYLA je tu uz vas.

NOVI HYLA DEFENDER*!

THE NEW HYLA DEFENDER*! Vazduh sa česticama prašine ulazi u posudu za vodu HYLA EST sistema kroz dovodnu cev, stvarajući struju vode prema gore - HYLA gejzir. Stvaranjem mešavine kapljica i čestica prašine oko HYLA separatora, ovaj Gejzir učinak osigurava optimalne uslove za filtriranje prašine. NOVI HYLA DEFENDER (novi separator) ima dodatni učinak! Zahvaljujući inovativnom dizajnu Defender oštrica, velike kapljice vode izrezane su na mikrokapljice i raspršene velikom brzinom Defender separatora. Te super brze i super male kapljice vode stvaraju štit oko Defendera, a ovaj štit zaustavlja većinu čestica prašine čak i prije nego što uđu u Defender separator. Ove karakteristike daju novom HYLA Separatoru naziv: HYLA DEFLECTION SHIELD = DEFENDER!

*U toku je patent.


HYLA- ZA VAŠU DOBROBIT I VAŠE ZDRAVLJE

Kao jedna od najboljih, Hyla je najprirodniji i najpoznatiji sistem za održavanje prostorne higijene - za vašu dobrobit i za vaše zdravlje. Nova HYLA EST uklanja finu prašinu, plinove, alergene i grinje tokom uobičajenog čišćenja. U isto vrijeme, HYLA EST čisti i vazduh koji udišete uz pomoć vodenog filtera. Na taj način uklanja i sve neugodne mirise iz vaših prostorija a takođe vam omogućava postojano svež miris u vašem domu dok ga svakodnevno čistite. Usisana prašina i prljavština više se ne skupljaju u vrećicama ili posudama. Usisanu i vezanu u vodi prašinu i prljavštinu direktno uklanjate iz vašeg doma zajedno sa vodom.Tokom ovog procesa čišćenja štetne materije u zraku se vežu u vodi i isti vazduh bude prečišćen u našem sistemu do 99,9% (Izvor: dr. Drexler i dr. Fecher - Institut für Analytik und Beratung - potvrda br.010853). Uz to, možete uštedeti na troškovima jer naša HYLA EST ne zahteva i ne koristi nikakve dodatne filtere.

 

Kao rezultat, čišćenje vašeg domaćinstva i prostora na ovaj način nudi ekološke i ekonomske koristi izbegavanjem nepotrebnog otpada koji utiče na našu okolinu, kao i troškove proizvodnje i odlaganja. Kako ne koristimo nikakve dodatne filtere koji se mogu začepiti prašinom, HYLA EST uvek ima istu sposobnost i efikasnost usisavanja. To znači da HYLA EST sa svojih 730W postiže usisnu snagu koju ostali usisavači postižu samo ukoliko imaju praznu i čistu vrećicu za prašinu i snagu tj. potrošnju od 2000 W. U fazi čišćenja zraka HYLA EST radi na samo 200 W. Razliku ćete primetiti nakon samo nekoliko sedmica korišćenja: Imaćete do 80% manje prašine u domaćinstvu i znatne uštede u troškovima električne energije. I što je najvažnije: Osećaćete se jako ugodno u vašem čistom domu.