Zum Hauptinhalt springen
JEZICI:

ODNOSI SA JAVNOŠĆU


PLUS X AWARD

Plus X Award je nagrada za inovativne tehnologije, proizvode za sport i životni stil. Albert Einstein jednom je rekao: "Više od prošlosti zanima me budućnost, budući da tu nameravam živeti." Imajući na umu ovo načelo, Plus X Award razlikuje proizvode koji su inovativni i održivi u budućnosti te poseduju barem jedan faktor “Plus X” - dodatnu vrednost proizvoda. Ostvareni napredak i rezultat izravna je korist kupcu. Upravo su ove vrste inovacija koje pojednostavljuju naš život, čineći ga ugodnijm i ekološki značajnim, nagradjene nagradom Plus X Award. Za kupca ova nagrada predstavlja definitivno preporuku za kupovinu. Plus X Award pomaže potrošačima u odlukama o kupovini, pokazujući im inovativne i visokokvalitetne proizvode kao što je HYLA. Ponosni smo što smo dobili nagrade u sve 4 kategorije Plus X Award i svrstali se među najbolje svetske kompanije.


HYLA DOBROTVORNI RAD

Širom sveta mi u kompaniji HYLA uživamo najveći ugled, posebno među našim kupcima. Partnerstvo s našim kupcima centralni je dio naše filozofije. To je takođe razlog našeg globalnog uspeha. Ovaj uspeh želimo podeliti s ljudima koji su manje privilegovani u životu - zato smo pokrenuli dobrotvornu organizaciju HYLA. Dobrotvornu organizaciju HYLA podržava samo interna prodaja naših HYLA Partnera. Donacije idu deci u fondaciju Need I.E Tabaluga Foundation, World Vision i mnogim drugim dobro poznatim fondacijama kao i skloništima za ugrožene žene.

 


HYLA Swarovski - Guinness World Record

Ovo posebno izdanje HYLA GST-a ukrasili su umetnici iz Berlina u Nemačkoj. Trebalo je preko 100 sati za ručno ukrašavanje HYLA GST-a sa 32 000 originalnih Swarovski elemenata. Izvorna sjajna crna spoljna strana HYLA GST, s kromiranim i karbonskim naglascima ukrašena je sivo-belim Swarovski elementima, čineći je blistavom i sjajnom. Uzimajući u obzir 32.000 kristala Swarovski i 100+ sati rada cena od 21.900,00 USD i ne čini se previsokom. To je još uvek cena koja je dovoljno visoka da drži HYLA GST - Swarovski Edition kao 'najskuplji usisavač' prema Ginisovim rekordima. Ginisovi svetski rekordi potvrdili su 16. Novembra 2012. godine da je HYLA GST - Swarovski Edition 'najskuplji usisavač' na svetu.